Vores butik i Blokhus er noget ganske særligt - det er den fordi vi er mange om den . Mange til at løfte opgaverne . mange til at komme med nye spændende ideer og mange til at sørge for at der altid er et stort udvalg af flotte varer på hylderne - noget godt til dig at komme efter.

Vi er alle dybt engagerede i butikken , men har også andre ting i livet , som vi brænder for og arbejder med proffessionelt og personligt. - Det er derfor vores butik er noget ganske særligt .- Den er nemlig et resultat af de mange helt forskellige personligheder , du kan læse om her :

 • Elin Krebs Smykkekunstner

  Elin Krebs er autodidakt keramiker, som var det oprindelige materiale. Elin har startet og drevet flere butikker. I flere år havde hun eget værksted med svend og lærling og solgte til både ind og udland. Efter mange år med keramik fandt Elin sin passion i glasset, som hun kan blive ved med at udvikle og forandre, hvilket ses i hendes unika smykker samt figurer i glas .
  www.krebsglas.dk

 • Vivi Rounborg

  Vivi har altid gang i strikkepindene og resultatet af hendes flittige hænder kan opleves i butikken. Her er et eldorado af strikkede huer og hatte i alle regnbuens farver. Desuden strikkede og valkede futter i alle størrelser og farver.

 • Ulla Søholt

  Ulla laver unika tørklæder og sjaler i nunofilt, af silke og det fineste håndfarvede uld. Ulla sælger også Anni Gamborgs humoristiske ordspil på kort og plakater. - Hun har desuden et godt øje til fairtrade og tilbyder derfor smukke fairtrade kurve og perler af genbrugsglas fra Afrika.

 • Mariann Lykke Henriksen

  Mariann har mange års erfaring indenfor syningens kunst . Hun er udlært som dameskrædder i 1999 og som en dygtig håndværker har hun sans for detaljen. - De foretrukne materialer er naturmaterialer som bomuld - hør - uld og silke. - I Blokhus har Mariann et udvalg af flotte ponchoer i merinould samt et udvalg af kjoler med . På systuen i Skagen kan du få syet din helt egen kjole til livets store begivenheder , Dåb - Konfirmation - Bryllup m.m.
  www.LykkeDesignSkagen.dk

 • Susanne Kofoed Smykkekunstner

  Susanne laver unikke og umiddelbare smykker i sølv. Hun bruger naturen som inspiration og samler materialer her. -Ofte bliver smykket formet i voks og derefter støbt i sølv. Det kan være stængler fra kørvel , frøstand fra valmue ,vejbred, blommesten og meget andet. -En blommesten bliver f.eks til et led mellem halvædelstene i et armbånd. Toppen fra en valmuestand bliver til ørehængere, bunden til fatning på en perle og frøstanden skåret i skiver bliver til led i armbånd eller halskæde .
  www.susannekofoed.dk

 • Hanne Rommedahl Glaskunstner

  En lokal glaskunstner med mange års erfaring i at lave billeder af glas. Hannehar specialiseret sig i en helt særlig 3D stil, hvor hun indarbejder farver og detaljer i flere lag. Hun laver glasbilleder af kendte bygningsværker, bydele, blomster, børn og meget andet, men du kan også få lavet helt personlige motiver på bestilling, som du kan bruge som gave til ex barnedåb og bryllupper. Dette kan være billeder af huse , motiver af børn , husskilte og meget mere som Hanne laver ud fra ex fotografier.