Vores butik i Blokhus er noget ganske særligt - det er den fordi vi er mange om den . Mange til at løfte opgaverne . mange til at komme med nye spændende ideer og mange til at sørge for at der altid er et stort udvalg af flotte varer på hylderne - noget godt til dig at komme efter.

Vi er alle dybt engagerede i butikken , men har også andre ting i livet , som vi brænder for og arbejder med proffessionelt og personligt. - Det er derfor vores butik er noget ganske særligt .- Den er nemlig et resultat af de mange helt forskellige personligheder , du kan læse om her :

 • Elin Krebs Smykkekunstner

  Elin Krebs er autodidakt keramiker, som var det oprindelige materiale. Elin har startet og drevet flere butikker. I flere år havde hun eget værksted med svend og lærling og solgte til både ind og udland. Efter mange år med keramik fandt Elin sin passion i glasset, som hun kan blive ved med at udvikle og forandre, hvilket ses i hendes unika smykker samt figurer i glas .
  www.krebsglas.dk

 • Vivi Rounborg

  Vivi har altid gang i strikkepindene og resultatet af hendes flittige hænder kan opleves i butikken. Her er et eldorado af strikkede huer og hatte i alle regnbuens farver. Desuden strikkede og valkede futter i alle størrelser og farver.

 • Ulla Søholt

  Ulla laver unika tørklæder og sjaler i nunofilt, af silke og det fineste håndfarvede uld. Ulla sælger også Anni Gamborgs humoristiske ordspil på kort og plakater. - Hun har desuden et godt øje til fairtrade og tilbyder derfor smukke fairtrade kurve og perler af genbrugsglas fra Afrika.

 • Mariann Lykke Henriksen

  Mariann har mange års erfaring indenfor syningens kunst . Hun er udlært som dameskrædder i 1999 og som en dygtig håndværker har hun sans for detaljen. - De foretrukne materialer er naturmaterialer som bomuld - hør - uld og silke. - I Blokhus har Mariann et udvalg af flotte ponchoer i merinould samt et udvalg af kjoler med . På systuen i Skagen kan du få syet din helt egen kjole til livets store begivenheder , Dåb - Konfirmation - Bryllup m.m.
  www.LykkeDesignSkagen.dk

 • Susanne Kofoed Smykkekunstner

  Susanne laver unikke og umiddelbare smykker i sølv. Hun bruger naturen som inspiration og samler materialer her. -Ofte bliver smykket formet i voks og derefter støbt i sølv. Det kan være stængler fra kørvel , frøstand fra valmue ,vejbred, blommesten og meget andet. -En blommesten bliver f.eks til et led mellem halvædelstene i et armbånd. Toppen fra en valmuestand bliver til ørehængere, bunden til fatning på en perle og frøstanden skåret i skiver bliver til led i armbånd eller halskæde .
  www.susannekofoed.dk